Ebben a hírösszefoglalóban először néhány magyar híresség újévi külföldi útjáról lesz szó, kezdve Rubint Rékával, aki a Maldív-szigeteken tart alakreform-tábort. Az Instagramján Schobert Rékaként bemutatkozó fitneszsztár egy olyan képet osztott meg, amin a fényképezőgépnek háttal térdel a medence partján, tangában a fenekét mutatva a kamerának, hozzátéve, hogy a fotó azoknak szól, akik mindenre azt mondják, hogy meg van photoshoppolva. A poszt a következő ki- vagy beszólást tartalmazza sírva nevető szmájlik kíséretében:

Ja! És „seggbugyit” sem vettem most fel a fürdőruha fölé!

Ezt a mondatot Rubint Réka utólag a Borsnak magyarázta meg ekként:

Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert „fenékemelős” bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki.

Rubint Réka a következő posztjában megköszönte, hogy 261 ezren követik a közösségi médiában.

Vannak még további utazós hírek:

  • ByeAlex a Neckermann utazási irodát reklámozza azzal, hogy Dubajba utazott, egy félmeztelen fotót is posztolt, amellett az Instagramon nincs reklám, a Facebookon van.
  • Gáspár Beáék ezzel szemben Törökországban voltak az ünnepekre. Az erről szóló posztban az is szerepel az Instagramon, hogy náluk nem az ajándékokról szól a karácsony, hanem az együttlétről, náluk az egymással töltött idő az ajándék.
  • Liptai Claudia pedig azt írja az Instagramon, hogy irány Horány, de nem tartjuk valószínűnek, hogy az Air France-nak lenne járata Párizsból Horányba, ráadásul a színésznő hozzáteszi, hogy párezer kilométert fognak utazni, szóval valószínűleg ők is melegebb éghajlatra távoztak a télből.

A fentiekhez semmi köze, de a NOÉ Állatotthonnal együttműködve új klipet jelentetett meg a The Kolin, CICA címmel.  A szám egyben egy macskaörökbefogadási akciót is hirdet, a dalszövegből a kedvenc részletünk a következő:

Játszik. Fekszik. Dagaszt. Cica.

Nézzük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka a fenekét mutatja a kritizálóknak

Rubint Réka a Maldív-szigetekről szólt vissza a beszólásokra: „seggbugyit sem vettem most fel”! Liptaiék, ByeAlex és Gáspárék is utaznak most.

11 · Jan 11, 2019 08:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments