A Blikk már le is szállította a nap mondatát, amiben az írják: Vasvári Vivien nyíltan vállalja a külsejét. És akkor most hagyjuk, hogy ezt a bátor hőstettet kicsit ízlelgesse, amíg pedig ezt teszi, elmeséljük, mi az a kontextus, amiben egy ilyen ténymegállapítás létrejön.

Nos, a Luxusfeleséget, akit 220 ezren követnek az Instagramon, szokták inzultusok érni a felületen. Egyszer például egy ismeretlen azzal próbálta megzsarolni, hogy ha nem fizet neki, akkor nyilvánosságra hozza az intim fotóit. Ám, mint kiderült, az ilyen fenyegetőzéssel nem lehet célt érni Vasvári Viviennél.

Azt mondta, eladja újságoknak a fehérneműs képeimet. Nevetséges, hiszen én vállalom a testem, számos ilyen képem van! Tizennyolc éves koromtól gyakran készítettem a párjaimnak ilyen naptárt, akár születésnapra vagy karácsonyi ajándékként. Nemrég posztoltam az Instagramon is a tizennyolc éves korombeli fotóimat, amelyeken fehérneműben vagyok. Nem szégyellem, hogy akár meztelen képeket is találnak rólam. Ezért ez egy üres fenyegetés volt

- magyarázta a lapnak a Luxusnej, aki egy másik, ijesztőbb esetet is elmesélt, amikor egy troll a családját fenyegette meg. Erről itt olvashat bővebben.