A vég kezdete. 90 nap 23 óra és 55 perc múlva.

Az HBO Magyarország ezzel a szöveggel és egy rövid videóval tudatta a rajongókkal, hogy hamarosan kezdődik a Trónok harca nyolcadik, befejező évada. Nem kell számolgatnia, eláruljuk inkább, hogy a hazai bemutatóra a hivatalos premier utáni napon, azaz

2019. április 15-én

kell számítani. 

Ahogy arra is, hogy az utolsó évad az előzőekkel ellentétben nem hét, csak hat részes lesz, viszont az epizódok egyenként a 90 perces hosszúságot is elérhetik. A legújabb trailer nem sokat árul el a közelgő eseményekről, csupán annyit láthatunk, hogy Havas John, Arya és Sansa Stark Deres kriptáiban sétálgat, ahol rálelnek a saját szobraikra is. 

Az utolsó évaddal kapcsolatban nem sok információ szivárgott ki eddig, bár az igen, hogy egy népszerű karakter ismét fel fog tűnni a vásznon, és hogy TALÁN az Arya Starkot alakító Maisie Williams lesz az egyetlen, aki életben marad a sorozat végére. De azért van még itt egy és más, szóval ha több spoilerrel kínozná magát, ezt a cikkünket ajánljuk figyelmébe.

A színészek egyébként elég rosszul tűrik, hogy véget ér a sorozat, Kit Harigton többször sírt is, ugyanakkor hálás a produkciónak, amiért 

rajta keresztül ismertem meg a feleségemet, sőt, így a jövőbeli családomat és az életem további részét is a sorozattól kaptam. Számomra ez a legfontosabb.

Emilia Clarke-ot pedig csak egy tetoválás tudja vigasztalni azért, hogy az élete egyik fontos korszaka lezárult.