Közel négy hónapnyi eltűnés után újra posztolt az Instagramra Selena Gomez. Mielőtt pedig felháborodottan megkérdezné, hogy ez mégis miért hír, elmondjuk. Az énekesnő hosszú időn keresztül a legtöbb követővel rendelkező instázó volt, sőt még hetekig akkor is ő volt a legnépszerűbb a közösségi oldalon, mikor egyáltalán nem posztolt. A 144 milliós követőrekordját végül Cristiano Ronaldo döntötte meg (aki azóta már a 150 milliós álomhatárt is átlépte). Ezen információk fényében pedig talán már nem is kérdés, hogy igen, Gomez visszatérése fontos dolog.

Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen bejegyzéssel jelentkezett a hosszú hallgatás után.

Nos, az énekesnő szeptemberben egy szelfivel jelentette be, hogy egy időre hanyagolja a posztolást, a visszatérését pedig természetesen szintén magáról készített képekkel jelentette be. Igen, képekkel, mert rögtön három, nagyon művészi fotót is posztolt (az oldalsó nyilakkal tud lapozni köztük):

De persze nemcsak a különös hangulatú képek fontosak, hanem az is, hogy mivel kommentálta őket. Mint írja, szeretett volna mindenkinek boldog újévet kívánni, és megragadja az alkalmat, hogy megköszönje a sok szeretetet és támogatás, amit elmúlt hónapokban kapott a rajongóitól. Gomez mögött ugyanis nehéz év van.

Tavasszal lupusza miatt vesetranszplantációja volt, aztán végleg szakítottak Justin Bieberrel, (aki azóta már meg is házasodott), a sok stressz hatására pedig az egy hónapra befeküdt a pszichiátriára. Nem csoda, hogy szüksége volt az elmúlt néhány hónapra, hogy regenerálódjon.