Amber Rose egy 35 éves, amerikai modell-médiaszemélyiség, aki jó tíz évvel ezelőtt annak kapcsán vált híressé, hogy egy ideig ő volt Kanye West barátnője. Rose annak a kapcsolatnak a vége után is remekül tudta önállóan folytatni a karrierjét, többek között ő az egyre nagyobb nyilvánosságot kapó Slut Walk főszervezője, de most a The Red Pill nevű podcastban viszont fiatalkoráról árult el egy elég megdöbbentő dolgot.

Ezt általában nem szoktam senkinek elmondani, de megpróbáltam cracket árulni a környéken, ahol laktam. Szerintem az emberek nem értik, mennyire problémás volt a kamaszkorom, mennyi szarságon kellett átverekednem magam, még azután is, hogy híres lettem. Sose volt könnyű az életem.

A crack a kokain 1976-ban kikísérletezett, tisztább formája, ami majdnem ugyanolyan pszichikai függést okoz, mint a heroin. Rose drogdíleri karrierje azonban nem indult be, helyette az erotikus szórakoztatóiparban helyezkedett el.

Azt mondták, hogy ki fognak rabolni, hogy csak egy lány vagyok és túl csinos vagyok, meg hogy úgyse fog összejönni. Nehéz idők voltak ezek kezdetben és nagyon fiatalon sztriptíztáncosnő lett belőlem. Ez az én döntésem volt, senki a családomból nem kényszerítette rám

– teszi hozzá Rose, aki körülbelül 15 éves kora körül kezdett el sztriptíztáncosként dolgozni, szóval feltételezhetjük, hogy ekkor lehetett az is, amikor a drogdílerkedéssel megpróbálkozott.