Katalin hercegné kisiskolásokkal találkozott a napokban, ahol együtt pizzát készítettek. Az alábbi videó ezt a jelenetet mutatja be, és kb. az 50. másodperc után jön az a rész, ami miatt a felvétel bekerült a hírekbe. Egy kislány ugyanis azt kérdezi Katalin hercegnétől, hogy...

szokott a királynő pizzát enni?

Amilyen szuper ez a kérdés, akkora csalódás a válasz: Katalin hercegné azt mondja, hogy nem tudja, de talán egyszer meg fogja kérdezni. A Huffington Post erre a dilemmára annyi oknyomozást végzett, hogy megkérdezték Darren McGradyt, aki 11 évig volt a királynő séfje, aki megerősítette, hogy ő legalábbis egyszer sem tálalt pizzát II. Erzsébetnek.

További hír Katalin hercegnéről, hogy január 9-én betöltötte a 37-et, és a múlt hétvégén volt a születésnapi bulija. Ezen azonban Harry herceg és Meghan hercegné nem vettek részt, amely információból nem szabad rögtön elhamarkodott következtetéseket levonni, mert a People szerint egyáltalán nem szokatlan, hogy Harry herceg kihagyja sógornője vidéken tartott születésnapi buliját, szóval fölösleges viszályról meg sértődésről tovább kombinálni.