Nemcsak ByeAlex adott ki új videóklipet erre a péntekre, hanem Ariana Grande is. A 25 éves énekesnő munkásságára azért irányul most különösen nagy figyelem, mert az előző klipje, a Thank U, Next elég durván megdöntött pár hallgatottsági-nézettségi rekordot, szóval hetek óta a levegőben volt a nagy kérdés, hogy Grande mivel rukkol majd elő az eddigi karrierje csúcsát jelentő szám után.

Hát ezzel rukkolt:

A 7 Rings hét gyűrűről szól, amit Ariana Grande és hat legjobb barátnője barátságuk jeléül visel. Ezt a mondanivalót nekünk nem nagyon sikerült összekapcsolni a négykézláb pózolással, sem pedig az „akarom – megszereztem” mantrával, amit a refrén ismételget, de hátha ön nálunk jobban kiigazodik a tízes évek végének popzenéjében. Viszont ami a legváratlanabb a 7 Ringszel kapcsolatban: a bevezető rész A muzsika hangjából ismert egyik dal, a My Favourite Things átdolgozása.

Hadd jegyezzük itt meg, hogy nem Ariana Grande az első popénekesnő, aki ehhez a számhoz nyúl, mert Björk is énekelte ugyanezt a dalt a Táncos a sötétben című musical egyik traumatikus jelenetében...

...és a My Favourite Things is benne volt Lady Gaga emlékezetes Oscar-gálás Muzsikahangja-egyvelegében.