Cristiano Ronaldónak 21 millió dollárt kell fizetnie az adócsalási ügye miatt

2019.01.23. 14:06 Módosítva: 2019.01.25. 09:35

Nem elég, hogy a sztárfocistának van ez a nemi erőszakról szóló ügye - aminek minden egyes pontját tagadja -, még itt van az adócsalás is. A bíróság most 21 millió dollár befizetésére kötelezte Ronaldót. A jó hír, hogy ezért cserébe nem kell majdnem két évre börtönbe vonulnia.

Szóval 21 millió dollárral szegényebb lett a focista. Ez 5 milliárd forint. Hogy reagált erre Ronaldo? Vigyorogva ment be a tárgyalásra.

Cristiano Ronaldo éves fizetése, ami csak a fociból jön be, az 30 millió euró, ami 9,5 milliárd forintnak megfelelő összeg. Ha csak ez lenne neki, akkor is maradna még az egész évre több mint 4,5 milliárd forintnak megfelelő összege. De Ronaldo nem csak abból él, hogy rúgja a bőrt a pályán. Elég ismert reklámarc. A Fifa nevű videójáték 2018-as és 2019-es kiadásának borítóján is ő látható. De dolgozott már az Armanival, A Nike-val és még sok más céggel. A TMZ azt írja, hogy Ronaldo egész éves bevétele, amiben minden benne van, az olyan 90 millió dollár, azaz 25 milliárd forint. Ha ebből levesszük azt az 5 milliárdot, akkor még mindig marad neki 20. 

Valószínűleg nem lehet sokkal rosszabb 20 milliárd forintból élni, mint 25-ből.

Sőt, valószínűleg nem is "csak" ennyiből kell megélnie, hisz ez csak egy évnyi bevétele. A vagyona ennél jóval tetemesebb lehet.

(TMZ)