Harmatos jó reggelt mindenkinek! Milyen szép időnk van ma, nem? Valahol biztos. Külső hőmérséklettől, csapadékmennyiségtől, páratartalomtól függetlenül kínáljuk fogyasztásra bármi mellé az alábbi univerzális hírösszefoglalónkat.

Kezdjük is a Hosszú Katinka vs. Shane Tusup sztorival. Azt írja a Blikk, hogy

Csúnyán kibabrálhat vele Hosszú Katinka: ennyi pénztől eshet el Shane Tusup

Arról van itt szó, hogy ugyan a válásban sikeresen megegyeztek, ha minden igaz, de lesz itt még valami, amikor az úszónő betölti a 35-öt. Hogy miért? Mert akkortól lesz jogosult az állam által finanszírozott olimpiai életjáradékra. Hosszú Katinka Rióban három arany- és egy ezüstérmet szerzett. Ezek után nettó 770 ezer forint járna neki. Plusz megnevezhet egy vagy több edzőt is, akik hozzájárultak az érmek megszerzéséhez, akik szintén járadékban részesülhetnek. Ez az összeg a sportolónak járó pénz fele. Jelen esetben közel 400 ezer forintról van szó. Mivel a már említett Olimpiát Tusuppal közösen csinálták végig, így logikusan az következik, hogy az úszónő volt férje lesz a megnevezett edző, aki megkaphatja az állami életjáradékot, a havi 400 ezer forinthoz közelítő juttatást. De ez Hosszú Katinkán múlik. De ez még odébb van, hisz az úszónő csak 5 év múlva, 2024-ben lesz 35 éves. Addig meg lehet, hogy Tusup be is fut, mint profi golfozó. (Blikk)

Aztán...

Volt az elmúlt napokban egy forrónak épp nem nevezhető, sőt, kimondotan fagyos téma, hogy Oszter Sándor fázik saját otthonában, mivel nem működik a kazán. Erről élőben is tudósított a Mokka, de most alaposan feltárta a részleteket a Blikk, így kiderült, hogy a beszerelést végző szaki egy kókler volt. A kazánt forgalmazó cég most kiküldött három szerelőt Oszterhez, akik 3 nap alatt, 700 ezer forintért cserébe megcsinálták az egész fűtési rendszert.

Oszter azt mondta, hogy neki megérte, hogy végre nem kell fagyoskodnia saját otthonában. Illetve a szerelők azt is mondták, hogy mivel most már rendesen működik a kazán, ezért nem is lesz havi 80 ezer a gázszámlája. (Blikk)