Az NFL döntőjéhez közeledve, ami február 3-án, éjjel lesz, megszaporodtak a hírek a Super Bowlon megmérkőző két csapat játékosairól, és azok nőiről. Ezért van most szó a New England Patriots egyik legismertebb játékosának, Rob Gronkowskinak a barátnőjéről, Camille Kostekről. A lányt majd a napokban egy részletesebb cikkben is bemutatjuk, de most jöjjön a vele kapcsolatos hír.

Egy podcastben mesélte el, hogy annak idején egy rakás modellügynökség visszautasította őt. És ezt a pasija is látta. Az ügynökségeknek leginkább Kostek súlyával volt baja. Olyat kértek tőle, hogy adjon le 3 hét alatt 6 kg-ot. A Healthyceleb.com szerint a 26 éves modell súlya 56 kg. Magasságát tekintve 173 cm. Tehát nem egy tömzsi kis félmázsás gömböcről van szó.

Kostek ugyan sokat agyalt azon, hogy leadjon pár kilót, de elmondása szerint igazából ő se nagyon akart egy munka reményében lefogyni. Pasija, Rob Gronkowski pedig csak pluszban megerősítette ebben.

Amúgy akartál valaha is olyan testet, amit ezek a modellügynökségek elvárnak tőled?

- kérdezte Gronk, amire nem volt a válasz. Erre így folytatta:

Na, hát ez az, és én sem akarom, hogy olyan legyél.

Camille Kostek nem kezdett el fogyózni, így bekerült a 2018-as Sports Illustrated bikinis kiadásába, sőt, az év újonca lett. Mondhatni elég jó döntés volt nem ledobni azt az elméletileg plusz 6 kg-ot.

(TMZ)