Évek óta most először sikerült lefotózni Angelina Jolie-t és Brad Pittet együtt

2019.02.01. 11:19

Miközben Brad Pitt épp randizgat vagy pont, hogy nem randizgat Charlize Theronnal, a volt feleségével is találkozik néha. Ez persze logikus is, hiszen van hat közös gyerekük, akik miatt már évek óta perben állnak. A válásuk azonban úgy tűnik, lassan elrendeződik, talán ez lehet az oka annak is, hogy két év után először sikerült róluk közös képeket készíteni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❗️New photos of Brangelina❗️ (Jan.30) #joliepittsofficial_news

Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@joliepittsofficial) által megosztott bejegyzés,

Persze ezek sem klasszikus értelemben, kamerának pózolós képek, hanem lesifotók, amik egy iroda ablakán befényképezve készültek. Ám mivel 2016 óta nagyon odafigyeltek arra, hogy véletlenül se lássák őket együtt, ezért a külföldi lapok azt gyanítják, hogy a mostani alkalomnak jelzésértéke van.

Ami pedig még ennél is érdekesebb, hogy bár kívülről úgy tűnik, a pár az elmúlt években bármikor nagyon szívesen egymás torkának ugrott volna, közben van olyan projektjük, amin viszont változatlanul dolgoznak tovább. A Daily Mail írt be arról, hogy Jolie-nak és Pittnek van egy közös borászata, ami háborítatlanul üzemel, sőt, hamarosan új bort dobnak majd piacra. A lap úgy tudja, a párnak nem is áll szándékában eladni a borászatot, hanem azt szeretnék, ha egy nap majd a gyerekeik vennék át tőlük.