Ha csak egy dologra emlékszik az idei Golden Globe-gáláról, akkor az talán Kelleth Cuthbert, a vörös szőnyeges bevonulást széttrolkodó vizeslány, akinek egyébként civilben elég jó modellfotói vannak. 

Bár az 15 perc hírnév mostanra már lefutott, Cuthbert neve mégsem merül teljesen feledésbe. A lány ugyanis most azzal került be a hírekbe, hogy beperelte azt az ásványvizes céget, amelyiknek a hosztesze volt a díjátadón.

A fiatal nő azért indított pert a cég ellen, mert az állítja, hogy a Fiji Water az ő engedélye nélkül akart a fotóival reklámkampányt indítani.

Az E! Newshoz kiszivárgott dokumentumok szerint Cuthbert nem írt alá semmilyen papírt, amivel átadta a fotói és arcképe felhasználásának jogát a cégnek. Sőt, az is állítja, hogy az ásványvíz forgalmazó még egy hamis dokumentum aláírására is rá akarta venni.

Ezzel szemben a Fiji Water szóvivője a sajtónak azt nyilatkozta, az egész per értelmetlen, hiszen a cég igenis kötött megállapodást a modellel, aki most ezzel megszegte szerződést. Az igazukat pedig készek a bíróságon bizonyítani.