Nagyjából két hete volt, hogy Liptai Claudia bejelentette, hogy elindít egy új videósorozatot az Instagramján, további magyarázatra nem szoruló Mindennapjaim címmel, amiben nem a szokásos influenceri monológot nyomja arról, hogy milyen nagyszerű az élete, hanem a hétköznapok gondjairól ad elő jópofának szánt mikrojeleneteket. Liptai Claudiát rengeteget lehetett látni a tévében az elmúlt napokban műsorvezetőként-zsűritagként, de ha már nem rémlik, milyen ő színésznőként, itt az alkalom, hogy felfrissítse az emlékeket!

Az első, kicsit börleszkszerű minijelenetben azzal kapcsolatban viccel, hogy milyen nehezen veszi rá magát, hogy ráálljon a mérlegre.

Idő közben megjelent a második rész is, itt az a téma, hogy milyen az, amikor egy anya megpróbál 20 másodpercet saját magára szánni.

A színésznő-műsorvezető ezekkel a minifilmekkel kapcsolatban most nyilatkozott is a Blikknek, hozzátéve, hogy most, hogy eljött a TV2-től, egy kicsit több ideje van ilyesmire. Színházi munkát a belátható jövőben nem tervez elvállalni, de a következőt nyilatkozta arról, hogy az Instagramon kívül hol lesz látható legközelebb.

Megerősíthetem, hogy vannak megkeresések, folynak tárgyalások. Sőt, azt is elmondhatom, hogy én még a vászonban is gondolkodom.

Gyanítjuk, hogy Liptai Claudia eredeti szakmaválasztása ellenére itt nem a festővászonról, hanem mozifilmekről van szó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ha már nem rémlik, milyen Liptai Claudia színésznőként, nézzen az Instára!

Eljött a TV2-től, most kicsit több ideje van, így Liptai az Instagramra készít börleszkes-humoros minijeleneteket a mindennapok gondjairól.

3 · Feb 07, 2019 08:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments