A W Magazine készített róluk sorozatot. A 70-es éveket megidéző képeken Palvin és Sprouse tényleg úgy fest, mint egy amerikai álompár. Ez a közös munka csak hab a tortán, hisz összeköltözésük híre már elég egyértelmű jel volt arra, hogy mind a ketten komolyan gondolják ezt a kapcsolatot.

A lapnak elmesélték megismerkedésük történetét, ami tényleg egy Instagramos bekövetéssel kezdődött.

Ő bekövetett engem, ezrét úgy gondoltam, hogy adok neki valamit, úgyhogy írtam neki egy üzit instán. Csak lazán, hogy "Hé, ha nem is tudtam, hogy New Yorkban vagy már egy ideje, de lóghatunk együtt, ha van kedved. Itt a számom." Na, erre aztán hat hónapig nem reagált semmit.

Palvin ezt azzal magyarázta, hogy nem volt épp jó passzban. Kellett neki egy kis idő, de amúgy sejtette, hogy ebből még lehet valami. Dylan Sprouse el is ment Kínába forgatni hat hónapra. Amikor véget ért a munkája, a menedzsere megkérdezte tőle, hogy akar-e még valamit. Ekkor hónapok óta először eszébe jutott a modell, és akkor egyszer csak a semmiből rá is írt. Palvin elárulta, hogy magyarként azért még vannak nyelvi nehézségei, és sosem volt jó sms-ezésben meg flörtölésben, de saját bevallása szerint Dylannel minden könnyű volt. 

Beszéltek arról is, hogy Sprouse már kétszer is volt Magyarországon.

Nem voltam ideges, hogy találkoznom kell a szülőkkel, de tény, hogy  van némi nyelvi nehézség. Barbara anyukája csak egy nagyon picit tud angolul, én meg még nem vagyok profi magyarból. Igyekszem, de magyarul megtanulni elég nagy kihívás

- mondta Dylan Sprouse. Palvin Itt jegyezte meg, hogy az egyik legfontosabb dolgot megtanította neki, mégpedig azt, hogy ha valaki pálinkával kínálja, akkor azt el kell fogadni. "Ugyanez a kolbászra is igaz, különben mindenkit megsértesz" - mondta neki a modell.

 Még egy apró érdekesség: mind a ketten szoktak főzni. Palvin szerénykedve annyit mondott, hogy ő csak könyvből tud jól főzni, míg pasija magától is jól tud bánni az alapanyagokkal.

(WMag)