DSC2988

Kényszerleszállás miatt nem tudott időben hazajönni Ördög Nóra - izgalmak kávék mellé

2019.02.12. 08:00

Ördög Nóra és családja hazatérése a téli nyaralásukról annyira izgalmas, hogy talán nem is kell kávét innia mellé. Ha követte a műsorvezető Instagramját, akkor tudhatja, hogy az elmúlt pár hetet a férjével és két gyerekével egy amerikai-mexikói vakáción töltötték, amiről nem volt olyan egyszerű hazajönni, mint az ember gondolná.

Ördög Nóra a Blikknek beszélt arról, hogy egy kényszerleszállás miatt egy nappal tovább ragadtak Cancúnban, mint az tervezték. „Egy másik országban kényszerleszállást hajtott végre az a repülő, ami értünk jött volna, így soha nem is érkezett meg Cancúnba” - magyarázta a lapnak a tévés, akinek ez a késés azért is volt nagyon kellemetlen, mert ő volt a Story Gála háziasszonya, így különösen fontos volt, hogy időben hazaérjen.

Ez végül egy nappal a gála előtt sikerült is, ahova viszont kis híján azért nem jutott el, mert lerobbant alatta a taxija. De persze minden jó, ha a vége jó, a beszámolóinkat a Story Gáláról, ahol végül Ördög Nóra is jelen volt, elolvashatja itt. Ha pedig a további reggeli hírek érdeklik, görgessen tovább!

  • Szintén a Blikk információja, hogy Schobert Norbi vele azonos nevű gyereke szeretné majd átvenni az apjától a stafétát, mikor eljön az ideje.
  • Oszter Sándor pedig közben még mindig a mesterséges tavai miatt búsul, amiket el kellett volna bontania, de nem tette meg, ezért a tó-ügy még mindig húzódik. Erről bővebben itt olvashat.
  • Cooky második gyerekének a neve is kiderült. A rádiósnak lánya lesz, akit Lanának hívnak majd. 
  • Ha pedig ennyi izgalom nem volt elég, akkor látogasson el Berki Krisztián Instagram oldalára, aki egyik friss posztjában a házasságról, Jézusról és Istenről osztotta meg a gondolatait.