Kikerült rólam egy extra videó. Az a helyzet, hogy korábban szerettem ilyen személyes hangvételű felvételeket készíteni, amikor épp párkapcsolatban voltam. Valahogy kikerült ez a videó, és rögtön megindultak a pletykák, de soha nem dolgoztam felnőttfilmben vagy ilyesmi

- nyilatkozta a Blikknek a villából múlt vasárnap távozó VV Adri.

Örülök, hogy csak ez az egy szivárgott ki. Hálás vagyok az exeimnek, hogy nem kezdtek el az internetre exportálni ilyen jellegű dolgokat

- mondta, majd hozzátette, hogy azért igencsak tart attól, hogy ez nem sokáig marad így. Az ex-villalakó egyébként úgy gondolja, pszichológus szerepet töltött be a villában, ez is mutatja, hogy kiváló esélyekkel indul, ha majd női-férfi tanácsadó céget szeretne alapítani, ami valami olyasmit takar állítólag, hogy a jelentkezők az ő segítségével döbbenhetnek rá arra a tulajdonságukra, amely akadályozza őket a pártalálásban. 

Ilyen izgalmak után nem tehetünk mást, minthogy körbenézünk, és megtekintjük, mit írnak még a magyar bulvárlapok!

  • Például azt, hogy megszületett az 50 éves Ambrus Viszkis Attila első gyereke, Anna. Kicsit később, mint várták, de egészségesen, 55 centisen, 3 kilósan, és csupán három óra alatt. „Végig bent voltam a szülőszobában, én vágtam el a köldökzsinórt. [...]
    Gyönyörű kislány, az anyósomra ütött, szép nagy homloka van, úgyhogy már biztosan okosabb lesz, mint a hülye apja. Ugyan nem volt egyszerű a háromórás szülés, de amár az anyukája is jól van” - nyilatkozta Ambrus a Borsnak. 
  • lap arról is beszámol, hogy Sáfrány Aleska Emese tizenkét nap után feladta az Exatlont, miután csapattársai az őrületbe kergették azzal, hogy rendszeresen felhánytorgatták, de legalábbis utaltak pornós múltjára. Ugyan azzal már hat éve leszámolt, és azóta számos rangos díjat szerzett légtornászásból, a többiek ezt nem találták olyan meghatározó sportnak, hogy tiszteljék érte. Azt mondja, nem haragszik senkire, de ez a fajta hozzáállás kifejezetten visszavetette a teljesítményét, ezért jobbnak látta, ha hazautazik. 
  • Nyertes Zsuzsa egy hónap alatt négy barátját veszítetette el, mind tragikus hirtelenséggel haláloztak el. A színésznőt megnyugtatja a hite, mely szerint az embernek csak a teste hal meg, a lelke nem, ezért gyakran beszélget is elhunyt szeretteivel. (Bors)
  • VV Reni azt mondja, VV Csoki élete legnagyobb szerelme, de arról, hogy jelenleg mi van köztük, semmit sem tudni. „Meglátjuk még, mi hogyan alakul. De az tény és való, hogy soha nem szerettem még senki mást ennyire, mint Csokit” - nyilatkozta a Telenovella magazinnak, amelyet a Blikk idéz.