Vasárnap véget ér a Való Világ 9 Powered By Big Brother. Az utolsó napok örömére spontán farsangi bulit csaptak a lakók. Mivel egy 120 négyzetméteren bulizó négy ember elég szomorú látványt tud nyújtani, ezért vendégek is érkeztek. Na, így már tényleg úgy tolták a bulizást, mintha nem lenne holnap. Megérkezett Molnár Anikó, Farm Gábor, Sebestyén Ági és VV Dina. Sőt! Mivel ez nem egy szimpla beöltözős buli volt, hanem egy falunappal súlyosbított farsang, ezért még a Romantic is fellépett. Az egész este történéseiből csináltunk egy 29 képből álló galériát, amit minden különösebb kommentár nélkül meg is osztanánk. De pár elejtett pillanatot azért kiemelnénk.

  • Farm Gábor meztelenre vetkőzve táncol a jakuzziban, mert szerinte úgysem nézi senki. Közben meg ugye több tucat kamera veszi éppen.
  • Szintén Farm Gábor mondja, hogy ő impotens. Erre VV Dina már nevet is, hogy mekkora hülye, ez le fog menni a tévében. Farm Gábor nem esik kétségbe, rögtön kiegészíti a előbb elhangzottakat, hogy a pia miatt nem áll(na) fel neki.
  • És még egy Farm Gábor. Megmondta Hunornak a tutit, hogy nem az számít, hogy két perc alatt élvezel el, esetleg 7 perc alatt. Mert "max megdugod még egyszer. Ennyi."

Ebből a három villanásból kiindulva felmerül a kérdés, hogy miért nincs még ennek a csávónak egy önálló műsora, amikor süt róla, hogy egy két lábon járó kontentkincstár.

És akkor most jöjjenek a képek!