❥➹

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Ezt kérdezgetik állandóan Khloé Kardashiantől, akinek már halálosan elege van ebből. A realitycelebnek van egy 10 hónapos kislánya és 10 hosszú műkörme. Ezt a két adatot összetéve merült fel a rajongókban az összeférhetetlenség. Khloé most megírta, hogy mit is gondol az egészről.

Rohadtul idegesítő, hogy az emberek a körmömről beszélnek. Higgyétek el, remekül megvagyok velük. Pont úgy el tudom látni magam, ahogy a gyerekemet is. Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon. Legalábbis nagyon remélem. Azért boldog hétfőt mindenkinek!

És még egy hír a Kardashianekről: Kim, Khloé és Kylie is levédették a gyerekeik nevét. Persze, hogy pénzt akarnak ebből is csinálni. A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint ruházati é szépségápolási termékeket akarnak majd Saint, North, Chicago, True és Stormi néven eladni. Sőt, még játékokat is piacra dobhatnak. Kylie Jenner már a gyereke első szülinapi bulijának nevét is bejegyeztette, így lett  külön dizájnolt termékek a Stormiworld köré kitalált áruk.

(pagesix 1, 2)