Voltak már korábban ilyen összeállításaink. Csináltunk már olyat, hogy sztárok, akik az utcán kezdték. Itt nem hajléktalanokból lett A-listás szuperhírességekről írtunk, hanem Bruce Springsteenről, Steve Martinról, Lagzi Lajcsiról, aki utcazenészből lett igazán nagy valaki.

Volt olyan gyűjtésünk is, hogy: celebek meghökkentő végzettségekkel. Innen tudhatta meg azt, hogy a 90-es évek akciófilmjeinek nagy királya, Dolph Lundgrennek vegyészmérnöki diplomája van, Will Ferrell sportközvetítőnek tanult, Lisa Kudrow pszichológiábaól szerzett diplomát, Ashton Kutcher pedig biomérnökként végzett. És a sort sokáig lehetne folytatni, mert van még egy csomó híres színész, aki egyáltalán nem arra készült, hogy sikeres hollywoodi filmekben fog szerepelni.

Most viszon jöjjön pár olyan sztár, aki karrierje elején realityben  kezdte. Rögtön itt van a két Hadid lány. Gigi és Bella Hadidot ma már nem kell nagyon bemutatni senkinek. Mind a ketten elég sokat modellkednek. Előbbi alig két hónapja még Budapesten is volt valamiért, utóbbi meg összefutott 2017 januárjában Liluval. A lányok feltűntek az amerikai Feleségek Luxuskivitelben, a The Real Houswives of Beverly Hillsben. Az adott szériában Yolanda Hadid, az édesanyjuk volt az egyik luxusfeleség, és a felvételek során a lányok is bekerülteka képbe. De nem ennek a szereplésnek köszönhetik karrierjüket.

 Van itt prá énekesnő, aki a Star Search című műsorban szerepeltek még fiatalon. Gondolta volna, hogy Beyoncé is indult ilyen tehetségkutatón? És azt, hogy Britney Spears? Pedig ez az igazság. A Hit Me Baby One More Time és a Destiny's Child előtt így próbált sztár lenni a két énekeső.

 Britney a fenti produkciónak köszönhetően lett beválogatva a Disney The Mickey Mouse Clubjába. És tudják kivel találkozott ott? Hát későbbi párjával, az eleinte NSYNC-es, majd szóló karrierbe, sőt, színészkedésbe is fejest ugró Justin Timberlake-kel. Külön érdekes, hogy az énekest is egy Star Search-ben fedezték fel. A sztárcsinálók biztos meglátták a cowboy kalapban countryt éneklő kisfiúban a csiszolatlan gyémántot.

 Jon Hammet ma már könnyen be lehet azonosítani, mint a Mad Men - Reklámőrülte című sorozat főszereplője, Don Draperjeként. De ezt megelőzően olyan műsorban is feltűnt, ahol mezei civilként egy nő kegyeiért küzdött. A The Big Date (A Nagy Randi) című párkereső showban még ki is kosarazták az akkor 25 éves Hammet. Sem a szerelem, sem a filmiparba való berobbanás nem jött össze ezzel a kis szerepléssel, mivel csak 10 évvel később jött a szakmai elismerést hozó Mad Men.

Emma Stone egy olyan VH'-on műsorban szerepelt 16 évesen, ami soha nem is került adásba. Végül a Superbad - avagy miért ciki a szex? című film hozta el neki a kellő hírnevet, ami után 4 évvel el is jutott A segítség című filmig. Igaz, Oscar-díjat nem kapott érte, és nem is jelölték, de a nevét végképp mindenki megjegyezte.