Szerdán lement az RTL Klub egyik új műsorának, a Toplistának az első része. Még a műsor bejelentésekor beszéltünk Szabó Zsófival, hogy mire lehet majd számítani. Akkor azt mondta a Velvetnek, hogy 

Nem készülők nagyobb változásra, mert önmagam leszek. Nekem fontos, hogy mindig magamat adjam.

Az első adásból kiderült, hogy erre nincs túl sok ideje. Lemértük: az összesen 49 perc és 52 másodperc hosszú műsorban összesen 231 másodpercet van képernyőn. 2992 másodpercből 231-et tesz ki az ő szereplése. Ez azt jelenti, hogy 7,7%-ban van jelen a Toplistában.

Maga a műsor amúgy elég érdekes. Az első adásban az egyslágeres előadókról volt szó. Megszólaltak szakértők, előadók, stb. A 10-es lista minden szereplője megkapta a maga 4-5 perces kis mini riportját, szóval nem csak egy egyszerű felsorolás történik. Például megszólalt Ganxsta Zolee, hogy mennyire gyűlöli Tunyogi Orsi dalát, amiben egy "remek" deal miatt máig kitörölhetetlenül ott van az ő rappelése. Fluor Tomi pedig Pain A szex vajon mi című dalával kapcsolatba osztott meg egy sztorit, hogy ő úgy tudta, hogy Pain akart lanna a magyar 2Pac, de annyira, hogy eredetileg 2Pain lett volna a művészneve. Itt lehet visszanézni.