Ahogy arról korábban beszámoltunk: Hajdú Péternek új barátnője van. A műsorvezető a Velvet megkeresésére ennyit mondott:

Pár hete vagyunk együtt Annával, friss még kapcsolat.

A 25 éves modellről egyelőre nem sokat tudni, megkeresésünkre ennyit reagált:

Igen, együtt vagyunk Péterrel, de ennél többet nem szeretnék mondani a kapcsolatunkról.

De természetesen mindig ott van az Instagram, ahol rengeteg kép található Alföldy Annáról, szóval érdemes itt körülnézni.

Ezen kívül találtunk egy 2017-es interjút az Új Nő című oldalon, amiből a következő dolgokat emeljük ki vele kapcsolatban.

„Az Instagram a marketingről szól, mindenki ott reklámoz. Engem több, mint 10 ezren követnek. Ezért sorra kapom ímélekben a felkéréseket az együttműködésre: vitaminos ital, hajvitamin-kapszula, téli sapka… Olyan összegeket fizetnek a reklámért, hogy néha már elgondolkodom: fotózni járjak vagy promotáljak? [...] 

Az ismert modellek – mint Zimány Linda, Dukai Regina – 150 ezer forint alatt nem posztolnak ki semmit. Ők ebből élnek"

– mondta, majd azt is elárulta, hogy kapott már a Playboytól felkérést, de nem vállalta el, mivel szerinte nem minden a pénz. 

Arról is beszélt, hogy szerencsés a genetikája, mert feszes a bőre. Ha meghízik, akkor is ugyanúgy néz ki az arca, szóval deréktól felfelé bármikor lehet fotózni. De, ha le kell fogyni, akkor minden este elmegy futni. Különben meg: havonta egyszer jár haza, akkor házi ételeket, húslevest eszik, illetve megkapja a „mamacsomagot”, ami házilekvárral és befőttel van tele.

Az is kiderült, hogy mit csinál a modellkedés mellett.

 Szerdától péntekig kozmetikában dolgozom (szempillázom), és a hétvége, illetve a hétfő az, amikor fotózásokat vállalok.

Arról is beszélt, hogy az Éjjel-nappal Budapestben is szerepelt. Két hónapig forgattak vele. Sőt! Azt is elárulta ebben az interjúban, hogy szerepelt a Viasat3 egyik műsorában, amiben 12 napon át 5 országban barangolt. Ennyi alapján pedig be is lehet azonosítani, hogy a Flúgos Futamról beszélt. 

 A szépségnek átka is van. Az erős karakterű és szép nőktől félnek a férfiak. A páromnak is csak aztán jött meg a bátorsága, hogy jobban megismert.

– mondta ezt akkor, amikor még nem Hajdú Péter volt a pasija.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter új barátnőjét korábban a Playboy is felkereste

Alföldy Anna onnan lehet ismerős, hogy szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben, sőt, a Viasat3 Flúgos futamában is.

44 · Feb 21, 2019 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments