A megcsalási botrányon túl volt egy másik sztori is a Kardashianek körül. Mike Fleiss, A Nagy Ő című műsor atyja kiírta Twitterre, hogy Kris Jenner már előrehaladott tárgyalásokat folytat arról, hogy Khloé Kardashian legyen a következő évad női főszereplője. Bizonyos szempontból tökéletes is volt az időzítés, hisz ez a hír akkor robbant, amikor kiderült, hogy Khloé pasija félrelépett Kylie Jenner egyik legjobb barátnőjével.

A Kardashian egyszerre kezdték tagadni, hogy óriási Fake News, hogy Khloé szerepelni fog A Nagy Ő-ben. Mike Fleiss nem parázott rá a dologra, újabb infomorzsákat szórt a pletykákra éhes internetezők elé.

A szerződésben leírtak miatt Kim Kardashian nem is tudhatta, hogy Khloé mit vállalt. És amúgy Kim tudhatná, hogy Khloé számára tökéletes az időzítés.

Khloé ezen a ponton jegyezte meg enyhén fenyegetőleg, hogy jó lesz ezzel leállni, és nem kattintásvadászatra használni a nevét, különben jönnek majd az ügyvédek. A Nagy Ő atyja ezt követően nem is írta le a nevét, de azért tett pár megjegyzést, hogy

például A Nagy Ő keresésekor szempont a jó humor, és most úgy látszik, hogy valahol máshol kell keresgélniük. 

De ez még semmi, mert erre jött a megcsalásra célzó finom utalás, hogy 

mi csak segíteni akartunk. Persze, ha egy bizonyos valaki úgy gondolja, hogy neki nincs szükségre, hogy megtalálja az igaz szerelmet, akkor ez van.

Végül közölte, hogy semmi ezekhez köthető indok miatt döntött úgy, hogy nem az E! Oscar-gálás vörös szőnyeges közvetítését fogja nézni. (A Keeping Up With The Kardashians az E!-n látható.)

Itt tartunk most, de sanszos, hogy ezzel még nem ért véget a történet. És a Kardashian család remekül menedzselt és marketingelt életét elnézve az sem lehetetlen, hogy ez a balhé is csak egy színjáték, hogy minél többen nézzék majd azt A Nagy Ő-t, amiben Khloé Kardashian lesz a főszereplő.

(Vanity Fair)