GettyImages-1127339854

Chris Evans tök normálisan viselkedett az Oscaron és most ezért hisztérikusan ünneplik

2019.02.25. 14:35

Az idei Oscar-gálán se nem voltak túl jó filmek, se nem történt világrengető baki, ráadásul a szép és a csúnya ruhák se voltak annyira nagyon emlékezetesek. Ám mivel muszáj, hogy valami hájpja még is legyen az eseménynek, így a díjátadó egyik olyan momentumát ünnepeli az internet szinte hisztérikus lelkesedéssel, aminek igazából fel se kellett volna tűnnie.

Történt ugyanis, hogy Chris Evans teljesen természetes módon felsegítette a színpadra Regina Kinget, a twitterezők pedig nem tudják feldolgozni ezt a hihetetlen gálánsságot.

Mutatjuk is magát a jelenetet:

via GIPHY

Szóval, annyi történt mindössze, hogy Regina King kicsit belegabalyodott a ruhájába, mikor elindult átvenni a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat és Chris Evans, mint jóérzésű ember, odaugrott hozzá, hogy segítsen neki felmenni a lépcsőn a nehezen viselhető esélyiben. Ez a gesztus pedig tényleg szívmelengető, az azonban, hogy a twitterezők ettől őrjöngve ünneplik a színészt, kicsit inkább szomorú. Ilyen bejegyzéseket írnak ugyanis Evansról most, hogy ilyen hatalmas hőstettet vitt véghez:

  • „Hogyan tetováltathatnám a mellkasomra azt, ahogy Chris Evans segít Regina Kingnek?”
  • „Chris Evansnak már csak azért Oscart kéne kapnia, mert úriemberként viselkedik.”
  • „Hol szerezhetek be én is egy Chris Evanst?”

Ön mit gondol ezekről a reakciókról?