12822493 1040886369318068 190740932 n

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatát megviseli, hogy szülők lettek

2019.03.01. 08:08

Csobot Adél a kismama blogján jelentetett meg egy nagyon őszinte írást arról, hogy nem könnyű az élet két kisgyerekkel, és néha szívesen visszamenne abba az időbe, mikor még csak ketten voltak Istenes Bencével.

Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen

- olvasható a posztban, amiben arra is kitér, hogy bizony, a párkapcsolatukat is megviseli ez a helyzet.

A vallomása szerint ez főleg abban nyilvánul meg, hogy néha nincs türelmük egymáshoz és igazán minőségi időt kettesben alig tudnak tölteni. Mivel pedig az énekesnő ilyen nyíltan megosztotta a nehézségeiket, a Blikk gyorsan meg is kereste Istenes Bencét, aki a lapnak így mesélt erről:

Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk. Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb.

Persze ettől még nem kell hatalmas drámát és szakítást vizionálni, a pár elmondása szerint az, hogy vannak nehézségeik, nem azt jelenti, hogy ne tudnának megoldani minden problémát.