Berki Krisztián 2014 óta állandó tagja a TV2 csoportnak. Rendzseresen jelentkezett műsorvezetőként a FEM3 Caféban, lehetett látni szereplőként különböző műsorokban, de az utóbbi időszakban eltűnt. A Bors megtudta, hogy mi történt:

lejárt Berki szerződése.

Amit persze a csatorna könnyen meghosszabbíthatott volna, de a sajtóosztály közölte a lappal, hogy ez nem történt meg, így a tavaszi időszakban nem nagyon lesz képernyőn náluk Berki. A Focistából lett tévés hivatalosan nem nyilatkozott a Borsnak, de az Instagramon egy kommentben elárulta, hogy egyelőre nem tervez képernyős jelenlétet, de majd lesz, ne aggódjon senki.

Az utóbbi időszakban volt egy kis balhéja volt barátnőjével, Hódi Pamelával, a lakástakarékpénztárak megszüntetése miatt. Hódi korábban azt is elárulta, hogy 2018 január 20-án Berki megkérte, hogy szüljön neki egy kisfiút. Ezt megelőzően történt, hogy kiderült: Berki Krisztián nem osztotta szét a többi versenyző között az Ázsia Expressz során megnyert 10 milliót, pedig megígérte. Egy másik TV2-s ügy pedig az volt, amikor Baukó Évával volt eléggé feszült viszonya.

(BORS)