Hajdú Péter a Faceebokon osztotta meg a következő hírt, hogy pert indítottak ellene, amit el is vesztett. A jogerős ítélet szerint ki kell fizetnie az ügyvédi díjat, illetve 600 ezer forint kártérítést is. Ezen túlmenően a nyilvános Facebook oldalán közzé kell tennie egy, az ítéletben leírt posztot.  Ezért született meg a már említett Facebook-bejegyzés. Az viszont nem derül ki, hogy ki a sértett fél, akitől peres úton elnézést kell kérni, mivel ezt külön kérték, hogy ne lehessen beazonosítani az illetőt.

Hajdú Péter elmondta, hogy mi is történt.

2017-ben borvacsorára készültünk a Like bisztróban. Ahogy ilyenkor lenni szokott, hírlevélben értesítettük és invitáltuk az embereket. Ezt a meg nem nevezhető személy, Fantom Úr is megkapta, aki írt is egy finoman szólva is dühös és nem túl szofisztikált levelet, amit nem nekem, hanem az étterem központi email címére küldött. Miután ezt én is megkaptam, kicsit finomított formában közöltem a saját oldalamon, amihez az illető nyilvános, bárki számára elérhető és megtekinthető Facebook-profilján talált fotókkal mellékeltem

- mondta Hajdú, majd folytatta.

Ezért lettem beperelve, mert megsértettem személyiségi és a képmáshoz fűződő jogait, így beazonosítható lett Fantom Úr. A bíróságon kiderült, hogy a kommentelőket is be akarta perelni, akik őt szintén rossz színben tüntették fel. Ebből nem lett semmi, így csak engem ítélt el a bíróság, mert nem moderáltam a posztom alatti hozzászólásokat. Nonszensz az egész, de természetesen kifizetem a bírságot.