Debreczeni Zita lett az év közösségimédia-sztárja a Glamour szerint. A gálán ott volt Kajdi Csaba is, aki már múltkor elmondta a Velvetnek, hogy hiányzik, egy ilyenfajta véleménynyilvánítás ma Magyarországon. Az ilyenfajta alatt pedig azt kell érteni, amit lényegében ő csinál, hogy az Insatgram Storyban megmondja a magáét bármiről és bárkiről.

Most a Galmour gálán is ott volt, majd amikor a buli véget ért, akkor otthon bővebben is kifejtette a véleményét a díjazottakról. Debreczeni, azaz Annoni Zitával kapcsolatban is megmondta, hogy hová jutott A kísértés című műsortól. De ez még csak nagyon az eleje volt. Annoni viszont válaszolt is Kajdi Csaba Instastoryjában elhangzottakra. Felhozott egy régi sztorit, hogy az elmondása szerint egy korábbi eseményen Kajdi azt kiabálta felé, hogy

"azt szereti a liberalizmusban, hogy már a cigányokat is beengedik bárhova."

Kajdi erre válaszul annyit közölt, hogy lehet, hogy volt ilyen, de erre nem igazán van bizonyíték, hogy megtörtént, míg Zita szereplése A Kísértésben, na az alaposan dokumentálva van. Plusz ő arra sem emlékszik, amit Annoni egy reggeli műsorban mondott, hogy személyesen vitte be neki, a Visage modellügynökséghez a modellkönyvét.

Debreczeni Annoni Zita még felhozta azt, hogy amikor Kajdi a kamu követőkkel kivattázott celebek instájáról beszélt, akkor valahogy kihagyta Mihalik Enikőt, akinek egy honlap számításai szerint a követőinek a fele nem valódi személy. Erről rakott be egy screenshotot is. Na, Mihalik Enikő menedzsere erre mondta azt, hogy

Te a földszinten vagy, ő meg a 175. emeleten. Tehát, hogy ilyen fényévek vannak köztetek. Az egy más kérdés, hogy Magyarországon egy társaságba jártok, mert máshol nem biztos, hogy megfordulnátok bárhol is, legfeljebb a Sparban. Mihalik Enikőt a világ 5 legmenőbb modellje között tartják számon, de mindegy, lehet ezt csinálni, lehet őt szapulni. Sajnálom egyébként, ha valaki ennyire primitív.