Hódi Pamela és Berki Krisztián is ott volt a Glamour díjkiosztó gáláján

2019.03.11. 09:31 Módosítva: 2019.03.11. 09:33

A saját szemünkkel is láttuk, hogy mind a ketten ott voltak. Külön jöttek, külön is mentek, nem is volt semmi feszültség. Még Mazsival, Berki feleségével, katona Renátával sem.

Még 2018 november végén volt egy kis balhé. Hódi Pamela élőben jelentkezett be az Instagramon keresztül, és ott fejtette ki a fundamentás sztorit, ami nagyjából arról szólt, hogy Berki szóvá tette Hódinak, hogy miért csak valami alacsonyabb besorolású lakástakarékpénztárt kötött közös gyerekük nevére, amikor ő tudott volna egy jobbat, 40 ezres  ltp-t is kötni Natit megtéve kedvezményezettnek. Erről itt lehet olvasni bővebben. Hódi Pamela viszont kitért arra, hogy mi a véleménye arról, hogy Berki felesége sok fotót rakott ki az ő gyermekéről.

Posztolgatta Natit. Tűrtem egy ideig. Gondoltam, hogy ez normális. De egyre többet nyomták, hogy "nagyon boldog család vagyunk." Amikor már éreztem, hogy ez nem őszinte, akkor írtam neki egy üzenetet.

Hódi nem járult hozzá, hogy a hirtelen növekvő instagram oldalán használja a gyerekét. Ezt akkor elfogadta, de mostanában (Hódi elmondása szerint) visszaszólt.

Majd ő azt csinálja, amit a férje mond. Hát csináld! Főzzél, mosogass, mondd azt amit a férjed mond, de a gyerekemet nem használhatod! [...] Szép szelfiket lehet gyártani a szép, drága holmikkal, arra is biztos kapni fog annyi lájkot, mint a natis képekre.

Úgy látszik, hogy az eltelt hónapokban sikerült tisztázni a dolgokat, mivel a Glamour Women of The Year díjkiosztó gáláján bőven megfértek hárman egymás mellett. Hódi elmondása szerint ő ritkán jár eseményekre, viszont a gyerek miatt amúgy is gyakran kell beszélnie Berkivel, így, ha összefutnak egy ilyen gálán, akkor az nem jelent problémát. Plusz úgy gondolja, hogy ami fontos volt, azt rendezni tudták. Mazsiról nem esett szó.

(Blikk)