VV Vivien és Krisztián a Reggeli vendégei voltak. Az ártatlannak induló beszélgetés eleje a lány hajszínével foglalkozott. Így kanyarodtak rá a gyerek témára, hogy egy nő várandósan is edzhet, még nézhet ki jól, de nyilván nem lesz ekkora műkörme Vivinek, ha megszületik a baba, max gél lakkot fog használni. Ezt követően rátértek arra, hogy amikor kiderült a terhesség, akkor milyen rosszindulatú kommenteket kaptak, hogy voltak, akik azt számolgatták ,hog ymikor foganhatott meg a baba. A Velveten is foglalkoztunk ezzel, de Vivi a megkeresésünkre elárulta, hogy villán túli megtermékenyítésről van szó. A Reggeliben viszont mutattak egy ábrát, amin be volt jelölve, hogy Vivi mikor ment be, mikor és hányszor feküdt le Radiccsal, majd vele, mikor esett ki, illetve mikor derült ki a terhesség. Vv Krisztián itt jegyezte meg,

hogy amúgy két hete is jelezte, hogy ilyen radicsos téma ne nagyon jöjjön fel, plusz 5 perce a sminkben is szólt, de nem baj, ő is tud kellemetlen szituációt teremteni élő egyenes adásban.

Itt hallani is lehetett, hogy Vivi mély levegőt vesz. Papp Gergő is mondta, hogy hát ezt már visszacsinálni nem lehet, Szabó Zsófi és Vivi pedig közösen azzal próbálták menteni a helyzetet, hogy az ábra azért volt, hogy bebizonyítsák, a gyerek köszönő viszonyban sincs Radiccsal.

Amúgy Vv Krisztián úgy véli, hogy neki ezt nem nagyon kell igazolni, illetve akinek 13-nál több agysejtje van az is látja, akinek meg nincs ennyi, annak a véleménye nem érdekli. Papp Gergő itt rövidre is zárta a témát:

rendben, ezt most megmutattuk, tisztába tettük, nem foglalkozunk többet a témával. Krisztián, arról mesélj, hogy milyen Vivien kismamának!

Erre még válaszolt, de amikor pár perccel később Papp Gergő arról kérdezte, hogy most mivel is foglalkozik, akkor azt már nem mondta el, mert egyszer már elmondta a Fókuszban, úgyhogy nem fogja ismételni önmagát.

A beszélgetést itt lehet megnézni.