Arról beszélt Vajna Tímea egy barátnője a Borsnak, hogy hogyan alakul most Andy Vajna özvegyének anyagi helyzete. A közelebbről meg nem nevezett forrás azt mondja, hogy egy cég visszavette már Vajna Tímeától az autót, amit eddig használt, így az özvegynek férje korábbi kocsiját kell használnia. Ezen kívül az is előfordulhat, hogy abban a villában sem maradhat tovább, amiben évek óta együtt laktak a producer januárban bekövetkezett haláláig.

Ez a barátnő hozzáteszi, hogy mindez nagyon megviseli Vajna Tímeát, aki egyébként is elveszettnek érzi magát és nem találja a helyét, ami mellé ezekkel a kérdésekkel is kell most foglalkoznia.

A barátnő által Vajna Tímeáról elmondottakból a legfontosabbnak a következő két mondatot találjuk:

Félretett pénze, úgy tudom, nincsen. Sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből, mert a jelenlegi helyzet szerint egyszerűen nincs más választása.

Legutóbb Vajna Tímeával kapcsolatban egyébként arról hallottunk a múlt héten, hogy készen állt volna a gyerekvállalásra.

FRISSÍTÉS!

Néhány órával a Borson megjelent cikk után a Napi.hu megkereste annak a villának a bérbeadóját, ahol Vajna Tímea lakik. Nemes Tamás, a Docler-csoport vezetője többek között azt nyilatkozta, hogy Vajna Tímeának nem kell elhagynia a villát, illetve:

A bérleti szerződés valóban lejár idén július elsején, a hosszabbításról pedig Vajna Tímea szabadon dönthet majd.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímeának „sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből”

Ezt mondta a híresség egy barátnője a Borsnak arról, hogy alakul Vajna Tímea anyagi helyzete férje halála után.

460 · Mar 19, 2019 11:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments