horoszkóp

Dér Heni a sikkasztással vádolt VV Lacival jár

2019.03.22. 10:11

Az énekesnő elmondta, hogy a VV6-ban szerepelt Laki László Kornéllal jár. Elmesélte, hogy már régebb óta ismerik egymást, de csak futólag. Ez mostani komoly kapcsolatuk viszont nem túl régi, nagyjából 5 hónapja tart. 

Elmondta, hogy tetszett neki a férfi értékrendje, hogy hasonlóan látják a dolgokat, így pedig gyorsan kialakult a vonzalom, ami februárban, Dominikán csúcsosodott ki. Egymásra hangolódtak és összecsiszolódtak. Dér Heni már a szüleinek is bemutatta az egykori Való Világ szereplőt.

VV Laci  2014-ben a realitynek köszönhetően azzal is bekerült a hírekbe, hogy sikkasztással vádolták. Voltak hírek, hogy börtönre is ítélték, de akkor az még csak elsőfokú ítélet lehetett, mivel a börtönbe vonulásról egyáltalán nincs hír. Egy interjúban pedig ki is fejtette, hogy 

 A gazdasági ügyben annyi történt, hogy az ügyfelek pénzét valóban nem a bankba fizettem be, de ez az ügyfelekkel hozott közös döntés volt. Ezt is nyilatkozták a bírósági tárgyaláson. Ugyanis, abba a bankba fizettük volna be, amelyik a kivitelezőnek – aki nem én voltam - jogtalanul kiutalt egy nagyon-nagy összeget, és ezért nem készültek volna el a házak. Ezért az ügyfelek pénze, így közvetítő nélkül, a kivitelezésre fordítódott. Ha valaki keresi az ügyfelek pénzét, akkor az az elkészült házakban van.

(Ripost, Nyugat)