Március elején volt hír, hogy két év járás után A-Rod, azaz Alex Rodriguez meggyűrűzte Jennifer Lopezt. Az irgalmatlan méretű gyémánttal történő lánykérést az Instagramon osztották meg. A poszthoz pedig sok különöset nem fűztek, csak annyit, és azt is Rodriguez, hogy a lelki társ nem az, aki teljessé tesz téged, hanem az, aki inspirál ahhoz, hogy teljesen önmagad légy. 

Csak két hét telt el a lánykérés hivatalos bejelentése óta, de már bejelentkezett egy volt Playmate, hogy közte és az egykori baseball játékos között elég komoly szexchatelés ment 2018 karácsonya után és 2019 januárja között. Zoe Gregory azt állítja, hogy Rodrigueznek nagyon bejöttek a nagy mellei. Elvileg fotó is van az egy szelfi, amin nem csak Jennifer Lopez vőlegénye, hanem annak pénisze is eléggé látszik. A volt Playmate-től még "mocskos" videókat is kért, illetve arról is beszéltek, hogy édes hármasban csinálják majd Gregory egyik barátnőjével.

A szexuálisan túlfűtött beszélgetés aztán januárban valamiért megszakadt. Ezt követően meg már arról lehetett olvasni, hogy Rodriguez megkérte a lelki társának tartott J-Lo kezét. Gregory is most azért mondta el ezt a történetet, mert szerinte Lopeznek is jobb, ha tisztában van a történtekkel.

(pagesix)