Ha valaki a tévében (vagy letöltve) nézte az adást, akkor sejthette, hogy valami lesz. A tehetségkutatón fellépő énekesnő kisfilmje ugyanis csak arról szól, hogy mennyire szereti a pasiját, hogy ugyan nem mondta neki, de szerinte számára ő az igazi, és hogy mennyire szerencsés, mert a srác a legtámogatóbb, legkedvesebb ember a világon. Ezek után felment a színpadra és elénekelt a Wicked Game című dalból egy részletet. A szerelmes számnak így is nagyon hatásos volt az üzenete, a lány jól énekelt, a zsűri állva tapsolt, majd megjelent a versenyző pasija, hogy egy gyűrűvel a kezében letérdeljen elé, és feltegye a nagy kérdést.

Na, ezt látva omlott össze teljesen Katy Perry, aki még a jelenet után is olyat mondott, vélhetően már enyhén megjátszva, hogy 

Engem miért nem szeret ennyire senki?

Ez azért érdekes, mert Valentin-napon kérte meg a kezét Orlando Bloom. Szóval most az van, hogy a színész nem szereti annyira az American Idol popsztár zsűritagját, mint egy hétköznapi egyetemista srác a barátnőjét, vagy esetleg Perry túltolta a szerepét.