10 év után végéhez ér egy korszak. A Bosszúállók: Végjáték befejezésével egy új időszak veszi kezdetét a Marvel filmes univerzumában. Mert nehogy azt higgyük, hogy mostanában fog elvérezni ez a filmsorozat, ami elképesztő mennyiségű bevételeket termel. 

Egy évtized kellett hozzá, hogy a Robert Downey Jr. főszereplésével elindított Vasember filmtől eljussunk a már akkor belengetett nagy főgonosz elleni végső harcig. Közben jöttek új szuperhősök, új ellenségek, így nem volt igazán lehetőség sem arra, hogy nagyon ráunjanak az emberek, mert ha kicsit is, de valamiben mégis mást kaptak a nézők egy Thortól meg egy Marvel kapitánytól. De a színészek azért már elkezdtek olyanokat nyilatkozni, hogy kicsit unják már az általuk megformált szuperhősök karaktereit. A készítők erre is készültek, mivel már újabb színészekkel és újabb szuperhősökben gondolkoznak, hogy még színesebb, változatosabb és persze nagyobb legyen az amúgy sem kicsi Marvel Filmes Univerzum. Itt jön a képbe Angelina Jolie.

Az biztos, hogy a Bosszúállók: Végjáték után jön a Pókember, a Fekete özvegy, a Fekete Párduc 2. és a Dr. Strange 2. Ezeket a karaktereket ismerjük, de lesz még egy film, a The Eternals, amit akár a Marvel Filmes Univerzum második fázisának alapjának is lehet tekinteni. Ez olyan lesz, mint anno a Vasember. Nem a történetét, hanem a film szerepét nézve. Amúgy a tudományos kísérletek segítségével életre hívott halhatatlan lényekről fog szólni, akik sikeresen elvegyültek az emberek között, és beolvadtak a Föld történelmébe. A pletykák szerint ebben fog szerepelni Angelina Jolie. A rendező korábban annyit mondott a filmmel kapcsolatban, hogy ebben lehet az első nyíltan meleg szuperhős, amit már csak az tudna még nagyszerűbbé tenni, ha egy nyíltan meleg színész játszaná el. És Angelina Jolie korábban (2003-ban) mondott olyat, hogy ő biszex. 

(MTV)