IMG 8465

Gyereke született Alekosz és Krisztofel exének, VV Veronikának

2019.03.29. 09:28

Az alábbi videót csak akkor lehet értékelni, ha az ember először felfrissíti az emlékeket VV Veronikával kapcsolatoban, elég régen nem volt róla szó ugyanis. Ő az a plasztikakedvelő realityszereplő, aki annak idején a Való Világ 4-et megnyerő Alekosz menyasszonykeresős műsorát megnyerte. A műsort gyorsan követő szakítás után az ekkor 20 éves Mészáros Veronika mint Alekosz exe került be a Való Világ 5-be 2011-ben. A műsorban a fenti borítófotón látható játékostársával, Cristofellel jött össze, a kapcsolatuk azonban a villán kívül egy bírósági üggyel végződött bántalmazás miatt.

Na és akkor kb. itt szakad meg VV Veronika története, majdnem 5 éve nem írtunk róla semmit. A Fókusz alábbi videója most felveszi a vonalat a következő főbb hírekkel:

  • VV Veronika direkt tűnt el a nyilvánosság elől, Amerikában volt hosszabb ideig;
  • született egy kisbabája;
  • átfestette a haját feketéről szőkére;
  • de a plasztikáztatást továbbra is kedveli.

Magához képest egész zárkózott volt VV Veronika ebben az interjúban: a baba arcát nem mutatta meg a kameráknak, azon kívül, hogy elmondta róla, hogy hét hetes és hogy anyatejet szopik, mást nem tett közzé a gyerekről, még a baba neméről vagy édesapjáról sem árult el semmit. Ezzel együtt is különleges élmény megtekinteni az alábbi videót, mindenkinek szeretettel ajánljuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyereke született Alekosz és Krisztofel exének, VV Veronikának

A plasztikarajongó realitysztárról 5 éve nem hallani. Nos, Amerikában volt, és most egy 7 hetes babával tért vissza.

21 · Mar 29, 2019 09:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments