DSC4645

Instahíradót akartam csinálni, dekoltázsösszefoglaló lett belőle, maradhat?

2019.03.29. 11:02

Rendszertelenül jelentkező Instahíradó-rovatunkban azt szoktuk összefoglalni, a hazai hírességek éppen honnan-miről posztolnak a legnépszerűbb fotómegosztón. Radics Gigi például nem az X-faktorból való távozását ragozgatja tovább, hanem azt írja egy diszkrét dekoltázst tartalmazó fotóhoz, hogy éppen indul Las Vegasba.

Kevésbé diszkrét a dekoltázsa Tolvai Renátának az alábbi edzős képen, igaz, ha jól látjuk, egy tekernivaló edzőszerkezetet reklámoz itt éppen, szóval muszáj, hogy valamivel felhívja a termékre a figyelmet!

Tóth Gabi most a pozitív gondolkodás helyett egy pillanatra szintén a reklámozásra koncentrál, mert megmutatja, milyen jól áll neki ez a Puma felső.

Zimány Lindának ma van a 33. születésnapja. A jogász-modell-műsorvezető a következő képpel köszöni meg a jókívánságokat, és itt most már muszáj szembenéznünk a ténnyel, hogy ebből az Instahíradóból dekoltázsösszefoglaló lett. A képet mellesleg szintén Las Vegasból osztotta meg Zimány Linda, szóval várjuk a közös vegaszozós képet Radics Gigivel!

Labancz Lilla színésznő-modell szintén a 33. születésnapját ünnepli. Ő a Wikipédia szerint 2 nappal idősebb Zimány Lindánál, az Instagram szerint pedig a Maldív-szigeteken örül az évfordulónak.

View this post on Instagram

I’m #33 🎂🥰😘 #birthdaygirl

A post shared by Lilla Labancz (@lillalabancz) on

Sebestyén Ági onnan ismert, hogy szerepelt a Pumpedék című realityben, mint Pumped Gabo exe, és ő szintén a dekoltázsával reklámoz legutóbbi posztjában.

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Köllő Babett pedig egy Sony-applikációt promóz mostanában egy Royal Szabi néven szereplő személlyel és egy szétnyíló blézerrel.

Ritka az érdek nélküli dekoltázs ebben a rohanó világban, kedves nézőink!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradót akartam csinálni, dekoltázsösszefoglaló lett belőle, maradhat?

Zimány Linda saját születésnapja alkalmából szexiskedik, Radics Gigi indul Las Vegasba, a többiek viszont inkább reklámoznak a mellükkel.

10 · Mar 29, 2019 11:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments