tk3s face 33957190

Meglepő hírrel sokkolta Rihanna a rajongóit: pénteken érkezik az új albuma

2019.04.01. 17:14

Már csak néhány nap, és megérkezik Rihanna 9. stúdióalbuma, a Fenty. És ha ez még nem lenne elég: a CD tracklistáján is van egy igazi meglepetés. Három évet kellett várniuk a rajongóknak, hogy a félsikerű ANTI után új lemezzel jelentkezzen az énekes, aki előtte szinte évente új albumot adott ki.

Igaz, az utóbbi három évben sem tűnt el teljesen: szerepelt például az Oceans 8 című filmben. Na jó, a szereplés szó talán túlzás, mondjuk úgy, hogy feltűnt benne. 2017-ben pedig egy saját kozmetikai céget alapított. A Fenty Beauty idén Valentin-napra egy dögös fehérnemű kollekciót is a piacra dobott, amit természetesen ki más is reklámozhatott volna, mint az énekesnő. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Waiting for that April @savagexfenty drop… get it on April 1st !!

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

A Fenty névre  hallgató CD-je pénteken kerül a boltokba és már a tracklistáját is tudni lehet. A  legnagyobb meglepetés, hogy az énekesnő/színésznő Lady Gaga is közreműködik egy dalban, a Stripben.

Nem mintha nem várnánk az új CD-t, viszont nagyon hiányoljuk az azt beharangozó kislemezt. Péntekig még van idő, így reméljük, hogy lesz, és ha lesz, akkor a Strip lesz az, mert a Rihanna-Gaga duóra mérhetetlenül kíváncsiak vagyunk.