Mel B nemrégiben tett egy elég váratlan kijelentést, mely szerint szexuális kapcsolat volt közte és Geri Halliwell között. Az érintett énekesnő most reagált is erre, és nem túl meglepő módon mindent tagad. 

Kit érdekel, hogy a Spice Girls 2019-ben újra miniturnéra indul, ha közben olyan pletykákat is olvashatunk a tagokról, melyekben azt állítják, hogy viszonyuk volt egymással?

Mel B, az együttes korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdő énekese nemrégiben megszellőztette az angol bulvárlapokban, hogy a Spice Girls fénykorában bizony nagyon hevesen izzott a levegő közte és Geri Halliwell (aki amúgy már Geri Horner) között. Állítása szerint egy egyéjszakás kalandba is bonyolódott a vörös Spice Girllel, aki mindeddig nem volt hajlandó kommentálni barátnője állítását. 

Talán az vette rá Gerit, hogy nyilatkozzon, hogy az utóbbi napokban egyre vadabb pletykák kaptak szárnyra kettejük kapcsolatáról. Nevüket elhallgató informátorok szerint Mel B és Geri között nem csupán egy futó románc volt:

állítólag a két énekesnő titkos kapcsolata majdnem egy évig tartott. 

Egy hét hallgatás után Geri nem bírta tovább, és kétgyermekes anyukaként éppen anyák napján válaszolt Mel B-nek.  (Ha most az anyák napjára felkapta a fejét, hogy esetleg elfelejtette felköszönteni azt, aki életet adott önnek, akkor nyugodjon meg, mert Angliában az anyák napja nagyböjt negyedik vasárnapjára esik, ami idén március 31-e volt. Magyarországon majd május 5-én lesz anyák napja.)

Az énekesnő az angol MailOnline-nak jelentette ki, hogy

nagyon elkeserítő, hogy még anyák napján is ilyen pletykákat kell olvasnom. Egész egyszerűen semmi sem igaz belőlük.

Ettől függetlenül természetesen már nagyon várja, hogy május végén turnéra induljon a Spice Girls-zel, ami nem is csoda, hiszen a koncertsorozat nélkül lassan már mindenki elfelejtené őket. 

Kivéve, ha  (minden hátsószándék nélkül) nem terjednének róluk ehhez hasonló hírek... 

via: DailyMail