A Carpool Karaoke királya, aki Michelle Obamával és a Red Hot Chili Peppers tagjaival is énekelt és beszélgetett már az autójában, most egy podcastben fakadt ki a filmeken keresztül bemutatott szerelemről és szexualitásról.

A komolyabb témákat nem feszegető vicces, könnyed The Late Late Show műsorvezetőjétől kimondottan szokatlan az alábbi kijelentés, hogy 

ha egy űrlény látogatást tenne a Föld nevű bolygón és filmek alapján kéne tájékozódnia az emberi fajról, akkor arra a következtetésre jutna, hogy a ducibb, kövérebb emberek nem szexelnek, nem találhatják meg az igaz szerelmet.

Persze ott van a Bölcsek kövére, A randiguru, illetve a Cool túra című filmben is akad egy jelenet, amit fel lehetne hozni ellenpéldának, de tény, hogy a filmek jelentős részében inkább a vékony, kisportolt, feszes testű emberek jönnek össze.

Corden arra is kitért, hogy

a kövérek inkább csak nevetség tárgyai a filmekben, maximum a jóképű pasi haverját alakíthatod, de az, hogy túlsúlyosan te legyél a vonzó csávó, na olyan nincs. 

Azt is elmesélte, hogy volt egy darab, amiben nyolcan szerepeltek fiúk. Ugyanannyi idősek voltak, és a karrierjükben is ugyanott tartottak, de valahogy a többi srác, akik vékonyabbak voltak Cordennél, azok szinte minden nap vaskos forgatókönyveket kaptak. Ebből lett elege. Látta, hogy így nem nagyon tud kitörni, ezért megírta a Gavin & Stacy című sorozatot, ami óriási siker lett. 

(Telegraph)