Nem múlik el nap pikáns Insta-képek nélkül.  Rita Ora ezentúl nemcsak arról lesz híres, hogy több éven keresztül késleltette Pheonix című CD-je megjelenését, majd aztán szinte heti rendszerességgel tolta fel a netre az albumon lévő számokból készült videoklipeket. Az énekesnő életében eljött az a pillanat, hogy egy félmeztelen képet töltsön fel magáról az Instagram-oldalára. Azt azért megjegyeznénk, hogy címlapfotón és díjkiosztós vörös szőnyegen már bizonyította merészségét,

A fotó, legnagyobb sajnálatunkra elég rossz felbontású, ráadásul az énekesnő nem is adott hozzá túl sok magyarázatot, mindössze egy kék és egy lila színű szívecskét biggyesztett a kép mellé, egy  kék emojifej kíséretében. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙💜🥶

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

 Ora büszkén vállalja szexuális étvágyát és szabadelvűségét, elvégre erről szól a tavaly megjelent Girls című kislemeze is, amiben Cardi B-vel, Bebe Rexhával és Charli XCX-szel elvileg a női egyenjogúságról énekel, a rajongók többsége szerint viszont inkább a magamutogató klipre volt kihegyezve a történet. 

Akárkinek is legyen igaza, Rita Orát nemsokára testközelből is láthatjuk (melltartóval vagy anélkül), ugyanis a tavalyi szigetes fellépése után idén ismét koncertezik Magyarországon: az EFOTT headlinereként  július 12-én lép majd fel.