A Kingsmanből, az Eddie, a sasból, esetleg a legújabb Robin Hoodból ismert Taron Egerton elmondása szerint eddigi karrierje legfontosabb szerepét kapta meg, amikor felkérték az Elton John életét feldolgozó film, a Rocketman főszerepére. 

A film végre felhívja a világ figyelmét arra, hogy én is itt vagyok!

- nyilatkozta a sztár a film fontosságáról. 

Bár a két részt is megélt Kingsman óta több filmben (például a Robin Hoodban, vagy a Milliárdos fiúk klubjában) is láthattuk Taront, a mozizók többsége még mindig James Bond fiatalkori, viccesebb megfelelőjeként (alias Kingsman) azonosítja őt. 

A világért sem szeretnék hálátlannak tűnni a Kingsmanért, nagyon is imádtam ezeket a filmeket, főleg az első részt, de mindig is egy imposztornak éreztem magam ebben a világban

- árulta el Taron a szerepéről, majd folytatta.

Sosem voltam az a nagydumás, laza srác, akit a Kingsmanben alakítottam. Egy meleg klubban sokkal jobban érzem magam, mint egy focimeccsen, ha meg otthon lehetek, az mindent visz. 

A Rocketman nemcsak Elton John szakmai pályáját, de a magánéletét is összefoglalja, sőt, egyes pletykák szerint pedig még egy meleg szexjelenet is bekerült a filmbe, melyről semmi konkrét infót nem tudni. 

Elton John 1976-ban a Rolling Stones magazinnak adott interjújában árulta el, hogy biszexuális, 8 évvel azelőtt, hogy feleségül vette volna a német Renate Blauel hangmérnököt, akivel a munkája során találkozott. Homoszexualitását csak 1988-ban vallotta be. 

Forradalmi idők voltak, amikor a férfiakat még sokkal több társadalmi konvenció kötötte. Sokuk előtt  nem volt példa, akit követni tudtak volna

- nyilatkozta Taron, aki reméli, az LGBTQ-közösség is szeretettel fogja fogadni a filmet.

A Rocketman angliai premierje május 31-én lesz. 

via: DailyMail