Új értelmet nyert a Thank U, Next? Az énekesnő új számában arra hívja fel rajongói figyelmét, hogy nemcsak a férfiakért, hanem a nőkért is odáig van. De aztán ez is lehet, hogy ez tényleg csak egy dalszöveg, amit egyáltalán nem kellene túlgondolni.

Még két hónapja sincs, hogy Ariana Grande piacra dobta legújabb, Thank U, Next című lemezét, de máris rekordot állított fel vele. Ő ugyanis az első énekesnő, akinek az amerikai Billboard HOT100-as listájának TOP 10-ben három száma is szerepelt, a 7 Rings, a Thank U, Next és a Break up with your girlfirend. 

Arianának ennyi még nem elég, úgyhogy legújabb videoklipjével tovább borzolja a rajongói kedélyét. A Monopoly című számot a nálunk kevésbé ismert Victoria Monét-vel adja elő, aki korábban több dalában is közreműködött az énekesnőnek, most elsőként azonban a videoklipre is rákerült. 

A számhoz készült videoklip túl sok extrával nem bír:

kézikamerával rohangálnak egy ház tetején, minimális mennyiségű ruhában és annál több póthajjal és sminkkel. 

Ami sokkal izgalmasabb, az a dalszöveg:

I like women and men (Yeah)

Work so fuckin' much, need a twinny, twin, twin

Vagyis Ariana nemcsak a fiúkat, de a  lányokat is szereti, ráadásul olyan sokat dolgozott, hogy egy ikerpárra is szüksége van, nem firtatott okok miatt. 

Ariana Grande lelkes rajongói a klip megjelenése után egyből rákattantak a számra, és persze a dalszöveget egyfajta isteni kinyilatkoztatásnak tekintik, melyben az énekesnő bevallja, hogy biszexuális. 

Ön mit gondol?