Igaz, hogy trónöröklés szempontjából közel sem szerepel előkelő helyen Harry herceg, van azonban valami, amiben lepipálta az öccsét, sőt, a nagyanyját is. 1953-ban II. Erzsébet volt az első angol uralkodó, akinek a koronázását a TV élőben közvetítette. Nagy dolog, ugye? De mindez semmi ahhoz a rekordhoz képest, melyet az unokája és annak felesége állított fel. 

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek mindössze 6 órájába telt, hogy egymillió rajongót gyűjtsön a hivatalos Instagram-oldalukon. 

Eddig egy dél-korai énekes, Kand Daniel tartotta a rekordot, akinek az egymillió követő eléréséhez 11 és fél órára volt szüksége. (A lúzer.)

Az egészben a legnagyobb slusszpoén, hogy a házaspárnak mindössze egyetlen egy bejegyzése  van Instagramon, de az legalább egy tíz képből álló galéria, melyben többek között láthatjuk Harry herceget, ahogy meglátogattja a katonákat, vagy Meghan hercegnét, miközben karitatív körúton van.

 

Ha már ezzel az egy bejegyzésükkel több mint 745 ezer embertől kaptak like-ot, izgatottan várjuk, meddig tudják még fokozni követőik lelkesedését.