Vajna Tímea még mindig az eladó luxusautójával furikázik Budapesten

2019.04.08. 11:01

Március közepétől lehet olyan híreket hallani Andy Vajna özvegyével kapcsolatban, hogy „sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből”. Az is felmerült, hogy csak júliusig maradhat abban a budai villában, amiben Andy Vajnával élt közösen. Persze ha meghosszabbítja a bérleti szerződést, akkor tovább is élhet a már említett ingatlanban, de érdemes megjegyezni, hogy például Andy Vajna hamvait sem magángéppel vitte Los Angelesbe. Március végén pedig már az Instagramoldalán keresztül hirdette luxus-sportkocsiját.

A Vajna által használt Lamborghini Huracan Spyder ezek szerint még nem talált új gazdára, mivel egy friss Instagram Story szerint hétfő reggel is ebben az autóban ülve araszolt a budapesti dugóban. Persze az is lehet, hogy pont az átadás-átvételt ment intézni.

Eddig így alakult Vajna Tímea és a Lamborghini(k) kapcsolata:

Egy Lambóban ülve jelentette ki, hogy ő egy férfi. Ugyanezt megerősítette, amikor  még kék Lamborghinibenszáguldozott” a belvárosban, hogy odaérjen a Mr. Funkba.  2015-ben pedig  egy piros Lamborghini mellett  volt látható Cannesban.

Címlapkép: Ajpek Orsi / Index

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea még mindig az eladó luxusautójával furikázik Budapesten

Ezek szerint még nem sikerült eladni a Lamborghini Haracánját, mert ma is abban araszolt a fővárosi dugóban.

34 · Apr 08, 2019 11:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments