Ariel Winter, a Modern család sztárja az egyik Twitter-posztjában arra kéri a rajongóit, hogy támogassák pénzzel az unokatestvérét, aki pénteken este lett rosszul és szállították be a kórházba, ahol egy csomó vizsgálatot elvégeztek rajta, hogy rájöjjenek, mi a baja. Mint kiderült, egy Haemophilus nevű baktérium gyengítette le a fiút, ami akár agyhártyagyulladást is okozhat. 

A kórházban lábadozó srácért egy jótékonysági alapot hoztak létre, hogy fedezni tudják a gyógyulása költségeit. Ariel arra kérte a rajongóit, hogy ők is járuljanak hozzá az unokatestvére felépüléséhez.  Ahelyett azonban, hogy lelkes támogatókra talált volna követői között, valami egész más történt. 

A követők egy jelentős része inkább kiakadt a színésznőre, mondván, ő egymaga is simán ki tudná fizetni a kezelés költségeit. Az egyik "rajongója" addig ment, hogy túlfizetettnek nevezte őt. 

Más rajongók azért ennél picit finomabban fogalmaztak, és felhívták rá Ariel figyelmét, hogy valószínűleg egyedül is ki tudná fizetni a költségeket:

 Persze, akadtak bőven olyanok is, akik Ariel pártjára álltak, és megvédték a színésznőt. Akármelyik tábor is győzedelmeskedjen, Ariel valószínűleg legközelebb kétszer is meggondolja, mit twitteljen a közösségi oldalára. Amúgy elég lett volna, ha visszaemlékezik arra az esetre, amikor a Modern családban a testvérét alakító Sarah Hyland is a rajongók segítségét kérte, hogy összejöjjön a pénz az unokatestvére temetésére.