Bár korábban Harry herceg és Meghan Markle még azt nyilatkozták, hogy azt szeretnék, hogy a gyermekük neme meglepetés legyen, most úgy tűnik, mégis tudják első gyermekük nemét, sőt, Meghan még egyik legjobb barátnőjével, Serena Williamsszel is megosztotta a hírt. A világhíres teniszező pedig egy tévés interjújában véletlenül ki is kotyogta.

Harry és Meghan nemcsak a rekordokat döntő Instagram-oldalukkal szolgáltak rá, hogy írjunk róluk: egy baki miatt most a gyerekük neme is kiderült. 

 Serena Williams az E! Newsnak arról beszélt, hogy milyen tanácsokkal látta el Meghant és Harryt a születendő bébijük kapcsán. 

El kell fogadják a hibáikat, és nem szabad elvárniuk maguktól, hogy tökéletesek legyenek. Mindannyian túl sok nyomást helyezünk magunkra - kezdett bele Serena.

A hiba később csúszott be, amikor a teniszező belemelegedett a beszédbe:

A terhes barátnőm attól fél, hogy a kisgyereke miket fog csinálni, de ekkor én ránéztem és rászóltam, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz a gyerekkel.

Itt csúszott be a gikszer, ugyanis Serena nem a baby szót használta, hanem a "she-t", ami az egyes szám harmadik személy nőneme. 

Vagyis több mint valószínű, hogy Meghan és Harry herceg kisgyereke kislány lesz.

Bár a trónöröklési sorban Harry is igen hátul kullog (előtte van az apja, a bátyja és Vilmos összes gyermeke), ha Harryre kerülne a sor, minden probléma nélkül tovább adhatná a trónt a lányának, hiszen az angol öröklési rendből a nők sincsenek kizárva. Olyannyira, hogy testvérek esetében a nővérnek több joga a koronához, mint a fiatalabb fiútestvérének.