Április elején ünnepelte Károly herceg és Kamilla a 14. házassági évfordulójukat. A nagy napot egy fekete-fehér képpel is megünnepelték, amit az az Alexi Lubomirski készített, akit korábban már Harry és Meghan is felkért egy fotósorozatra. 

Külső szemmel nézve teljesnek látszik a boldogság Károly herceg és Kamilla között, noha a frigyüket nagyon nem nézték jó szemmel 2005-ben. Kezdjük mindjárt ott, hogy Kamillának már volt egy házassága, az angolok egy része pedig a mai napig azt a nőt látja benne, akivel Károly herceg megcsalta a sokak által imádott Diana hercegnőt. 

És valóban: Károly herceg és Kamilla kapcsolata valóban sokkal korábban kezdődött, mint 2005, valószínűleg Károly és Diana házassága idején is viszonyuk volt. 

A pár a 14. házassági évfordulójuk alkalmából egy híres angol fotóst kért fel, hogy készítsen róluk portrét, ami a Vanity Fair angol kiadásában is meg fog jelenni. 

 A kép hangulata és kompozíciója emlékeztet Harryről és Meghanról 2017-ben készített fotóra, amit szintén Lubomirski  csinált. 

 Az angol fotós  hollywoodi hírességekről, például Julia Robertsről vagy Jennifer Anistonról is készített már képeket, de a királyi családdal is nagyon jó kapcsolatot ápol. Harry és Meghan esküvőjének is ő volt a hivatalos fotósa, és amúgy Károlyékat is több alkalommal lefotózta már.