A Velvet is szemlézte Andy vajna özvegyének azt a nyilatkozatát, amit a Best magazinnak adott. A lap cikkében az szerepel, hogy elmentek a Mr. Funkba, ahol szóltak az egyik alkalmazottnak, hogy szeretnének beszélni Vajna Tímeával, mire ő ki is jött és a következőket mondta:

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali három fenn vagyok. Minden percem be van osztva. Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot és miként tervezem a jövőmet.

 

Vajna Tímea az Instagramján és a Facebook-oldalán is kirakott egy posztot, melyben kijelenti, hogy 

A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam.

Majd azzal folytatta, hogy szomorú, hogy a Best beállt az álhíreket terjesztő újságok közé.

A Best is megszólalt az ügyben, akik nem tudják mire vélni Vajna Tímea fent leírt szavait.

Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtuk, a többi rész padig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele.

(hvg24, instagram)