Scarlett Johansson éppen a Jimmy Kimmel show-ból tartott haza, amikor a paparazzók olyan hevesen rohamozták meg, hogy a színésznő a rendőrségen keresett menedéket előlük.

Pedig minden olyan szépen indult: Scharlett Johansson Chris Hemsworth-szel, Paul Rudd-dal és Robert Downey Jr.-ral a Jimmy Kimmel show vendégeiként a hamarosan mozikba kerülő Bosszúállók: Végjáték című filmjükről meséltek a műsorban. 

A színészek többek között azt is elárulták, hogy még ők sem látták a közel háromórás filmet, amiről egyébként természetesen nem spoilereztek semmit. Amikor a műsorvezető megkérdezte Scarlettet, hogy Bosszúállókban alakított karakterének, a Fekete özvegynek terveznek-e saját filmet, a színésznő azt válaszolta, hogy nem tud semmi ilyenről. 

Ellenben azzal eldicsekedtek a sztárok, hogy Disneylandban több millió dollárnyi összeget gyűjtöttek össze a rászoruló kisgyerekeknek. 

A baj akkor kezdődött, amikor a színésznő a felvétel után hazaindult és észrevette, hogy több paparazzo is a nyomába eredt. Scarlett annyira megijedt tőlük, hogy egyenesen a legközelebbi rendőrségre ment, ahol bejelentette, hogy követik őt, ám olyan komoly támadásról nem lehetett szó, mivel rendőrségi jegyzőkönyv nem készült az incidensről. 

Hiába, erre mondják, hogy a hírnévnek ára van. 

via: USA Today