Törőcsik Danival a Playboy – Man of the Year jelöltjével a díjátadón az eredmények kihirdetése előtt beszéltünk. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja Hamburgból utazott haza a rendezvényre, ahol már két éve dolgozik tetoválóként.

Az év alkotója kategóriában indulsz a díjért. Mit szólsz a jelöléshez?

Igazán megtisztelő, főleg, hogy elég nagy szembeszéllel dolgozom itthon a tévés múltam miatt, a tetoválószakmán belül abszolút ignorált személy vagyok. Igaz, hogy ez nem egy szakmai díj, de az talán sokkal kedvesebb számomra, ha a közönségnek tetszik, amit csinálok.

Kit tartasz legesélyesebbnek a kategóriádban?

Mindenkit. Az összes jelölt olyan szegmenst képvisel, amit az emberek szeretnek. Van divattervező, cukrász, szakács... Kire lennénk a legbüszkébbek, ha nem arra, aki Oscar-díjat nyert az országnak? (Deák Kristóf, a Mindenki c. film író/rendezője – a szerk.) Aztán itt jövök én, a tetováló, ami alapból egy megosztó szakma, főleg, hogy tévéztem is előtte. Szerintem esélyem sincs.

Azt mondod, az Éjjel-Nappal Budapest-es múltad hátráltat a szakmádban. Nincs benned megbánás, hogy elvállaltad a szerepet?

Abszolút nincs. Nem foglalkozom azokkal a véleményekkel, melyek a negatívak a személyemmel kapcsolatban, és nem érzem őket jogosnak. Amikben viszont van igazság, azon elgondolkodom és megpróbálom változtatni rajta. Szerintem Magyarországon az irigységfaktor minden szakmában ott van, főleg az én esetemben, aki a tévés szereplésemnek köszönhetően került a figyelem középpontjába, viszonylag elég gyorsan. Nekem is gyors volt ez a tempó, tudtam, hogy sok embernek nem leszek szimpatikus, de a szakmán belül szerencsére sok jó barátom van.

Konkrét elképzelésekkel érkeznek hozzád a tetoválószalonban Hamburgban, vagy azt szereted, ha teret kaphat a fantáziád?

Az nagyon jó, ha a vendégeimnek vannak ötletei, de hál' Isten a legtöbben úgy jönnek hozzám, hogy elmondják az elképzeléseiket, de szabad kezet adnak a kivitelezésben.

Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?

Nagyon sok van, nem tudok csak egyet mondani. Tudom, ez kicsit nagyképűnek tűnik, pedig sokszor elégedetlen vagyok saját magammal.

Te nem szeretnél magadnak tetoválást?

Igen, ez is ellenszenves sokaknak itthon, hogy tetoválok, de nekem nincs tetoválásom. Tudom, mi lenne a témája, de azt inkább nem árulnám el, azt viszont igen, hogy a fejem közepétől a derekamig érne.

Mit gondolsz, mikor készítenéd el?

Akkor kell tetováltatni, amikor már nem bírsz meglenni a gondolat nélkül, azzal kelsz és azzal fekszel, hogy tetováltatni akarsz. Nálam ez még nem érkezett el.

A díjátadón nők is versenyeznek a múzsák kategóriában. Neked ki a múzsád?

Saját magam. Ez most megint nagyképűnek tűnik, de sokan meg vannak elégedve a munkámmal. Mindig van bennem egyfajta hajtóerő, hogy még többet, még jobbat csináljak, ez az, ami a legjobban inspirál... Ha meg lehetne személyesíteni a letisztultságot, akkor talán azt mondanám.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Törőcsik Dani: „Elég nagy szembeszéllel dolgozom itthon a tévés múltam miatt”

Az Éjjel-Nappal Budapestben való szereplése miatt is nehezebb érvényesülnie, de azért is, mert tetoválóként nincs tetkója.

14 · Apr 15, 2019 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments